Informasjon om skolen

Madlavoll skole er en barneskole (1-7) med ca 375 elever og ca 100 ansatte. Hvert trinn har 2 klasser og en STOLT-gruppe. 
De fleste elevene på trinn 1-4 og i STOLT-gruppene går også på SFO.

Mange yrkesgrupper er representert hos oss, og dette mangfoldet er vi stolte av! Vi har flest pedagoger – og mange spesialpedagoger, men også miljøarbeidere, barne- og ungdomsarbeidere, barnevernspedagoger og sosionomer som jobber som pedagogiske medarbeidere.

Madlavoll skole er nabo til Jernaldergården, Universitetet i Stavanger, og høyblokkene på Ullandhaug. Skolen ligger i naturskjønne omgivelser med gangavstand til turområdene Sørmarka, Stokkavannet, Hafrsfjord og Mosvannet. I tillegg til å være nærskole for barn i Madla bydel har skolen et bydekkende tilbud for barn med særskilte behov. Vi har en gruppe pr. trinn.

Skolens administrasjon består av rektor, fire avdelingsledere og skolekonsulent. Rektor og avdelingsledere utgjør skolens ledergruppe. Skolens visjon er: "En skole for alle".  Madlavoll skole har i alle år hatt som mål å gi et godt skoletilbud til barn med ulike læreforutsetninger bygget på verdier som likeverd, respekt og tillit.