topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 
 

Madlavoll skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  MIO  SFO  

Å glede andre
Publisert: 12.09.2014

picture
 

Sist uke dro 3. trinn på tur til Gosenskogen sammen med de fantastiske fadderene sine. Der laget vi flotte høsthjerter. Disse har vi nå delt ut på skolen for å glede andre. De flotte hjertene kan du nå se på forskjellige steder på skolen.

 

Nam, nam - FISKESUPPE!
Publisert: 09-09-2014 skrevet av: 4. trinn

picture
 

Mange vil nok si at det luktet mye bedre i klasserommene til 4. trinn i dag enn hva det gjorde på torsdag da vi dissekerte fisk... Den gode lukta skyldes at vi har laget fiskesuppe! Vi har rensket fisk, vasket og kuttet grønnsaker, rørt i gryta og dekket på bord. Sist, men ikke minst så ble det en god porsjon suppe til både barn og voksne. Nam, nam :-)

Ta en titt på bildene for å se hvor flinke vi har vært i dag!

Nye rutiner
Publisert: 09.09.2014 skrevet av: Marianne Nordin

GJENGLEMTE KLÆR

Prinsipp:

Barn og voksne tar ansvar for egne klær og sko.

Sjekk nye rutiner og datoer for levering til Fretex i vedlegget.

fileicon 
rutiner for gjenglemte klr.docx

Vi har sett nærmere på fisken
Publisert: 04.09.2014 skrevet av: 4. trinn

picture
            Se her!

I dag har vi hatt en noe annerledes naturfagstime. En snill fisker ved Tananger gav oss både uer, sild, torsk, brosme, makrell og sei som vi kunne studere både innvendig og utvendig. ..og det gjorde vi! Vi studerte tenner, øyne, finner og skjell. Vi skar også opp fisken og fant gjeller, hjerte, tarmer, lever, blindtarm, svømmeblære og magesekk. Ved å studere magesekken til torsken fant ut at den hadde kost seg med reker til middag :-) Kan tro vi har lært mye interessant i dag.

Etter en veldig lærerik studie av fisken, ble den renset, vasket og frosset ned til neste uke; da står fiskesuppe på menyen!

Vennskap og omsorg
Publisert: 04.09.2014 skrevet av: Jone Selvikvåg

picture
 Vi varmer opp med RØRIS.

Torsdag 4.september hadde vi vår første fellesamling i Rundingen. Etter litt røris, så ble det nye elevrådet presentert (ER). Elevrådslederne snakket om Manifest mot mobbing sammen med vår sosiallærer. Tema for årets kampanje her er Vennskap, og at dette også gjelder på nett.

Se flere forside artikler >>

 
 
.