topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 
 

Madlavoll skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  MIO  SFO  

Studentene tar oss med til Steinalderen
Publisert: 28-03-2014

  

Studentene lærer elevene mye om Steinalderen i uke 13 og 14. I denne uka har vi hatt spennende stasjoner og blant annet gravd etter gjenstander fra Steinalderen i sandkassa ute. Vi kan mye om helleristninger og har laget våre egne helleristningsbilder i rødt. Uteskolen fredag handlet om boplass, bål og jakt. Alle i rødt og blått rom fikk være med på jakt på Ullandhaug. Kjempegøy!

ER sitt møte 20.mars
Publisert: 31-03-2014 skrevet av: sosiallærer

ER øsnket å lage en skoleavis. Vi fant ut at vi skulle begynne med at alle i ER var med å skrev fra et ER-møte.

20.mars snakket vi om følgende saker:                        Stikkballregler                                                  Hoppetaukonkurransen      Trivselsundersøkelesen                                                              Friminutt

 

Steinkule steintroll fra Ullandhaug
Publisert: 20-03-2014 skrevet av: 3. trinn

picture
 

I dag dukket det opp noen skumle, men usedvanlig sjarmerende troll i klasserommene til 3. trinn. 

Trollene er et resultat av arbeidet med landskapsformer. Hvordan henger dette sammen, mon tro? Jo, vi har hørt sagn og eventyr som fortalte oss hvordan noen landskapsformer har oppstått og hvordan noen steder har fått navnet sitt. Inspirert av dette, lagte vi i dag våre egne troll og diktet eventyr om trollene. Eventyrene gav oss svar på hvorfor Ullandhaug heter nettopp Ullandhaug. Idèene var mange og gode :-) For en FANTASI elevene har!

Årets første uteskole
Publisert: 14-03-2014

 

Det ble en fin uteskoledag ved Limabakken. Vi hadde tre stasjoner som inneholdt matte, norsk og naturfag. Elevene var blant annet på jakt etter vårtegn, og det er tydelig at våren er her!

Mange barn hadde veldig kalde føtter i støvlene, så vi avsluttet litt inne i klasserommet før dagen var over.

Herlig med vår!

Filmprosjekt for faddere og fadderbarn
Publisert: 07-03-2014

picture
 

I dag har vi laget film sammen med fadderene. Elevene kunne velge mellom temaene "Alf Prøysen" eller "en fadder reklame". Vi bruke ipad og imovie. Vi på 2. trinn hadde ikke prøvd dette før, men fadderene våre var veldig flinke til å lære oss.  Resultatene ble kjempebra.

Se flere forside artikler >>

 
 
.