topLogoSpacer
 

Vaulen skole

Snart skole  1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Åpen Dag 2014 - EN SUKSESS
Publisert: 22.10.2014 skrevet av: CIØ

picture
 

Etter planlegging og forberedelser, undervisning om Zambia og foredrag fra Hei Verden var det igår, tirsdag 21.oktober, klart for Åpen Dag 2014 på Vaulen.

Det var mye aktivitet i klasserom og praten gikk lett i gangene. Det boblet av energi og spenning under loddsalget og i kafeen fikk store og små påfyll og energi.

Alle trinnene hadde forberedt seg godt med salg av fine visdomsord, flotte elevarbeid, god konsert og andre kjekke aktiviteter. Høydepunktet for noen var kanskje å få kaste en godt fuktet svamp på lærer Roe.

Tusen takk til alle som har stilt opp for å gjøre denne dagen mulig og til en suksess! Vi slo alle rekorder og samlet inn hele 60 000kr til Hei Verden!

Klikk inn på artikkelen for å se noen bilder fra aksjonen vår.

Sjakk mandag
Publisert: 20.10.2014 skrevet av: Miljøterapeut Trine

Etter forårets suksess har vi igjen startet opp med sjakk i storefri på mandager. Tilbudet gjelder for alle elever på skolen og elevene får selv delta i vaktordningen. Elevene stiller selv med eget sjakkbrett og partner. Vi gleder oss!!

Vel møtt!!

Koselig besøk på biblioteket
Publisert: 02.10.2014 skrevet av: SO

Tirsdag 30/9 var vi på tur til Stavanger bibliotek. Vi fikk både høre om nye spennende bøker, låne bøker og lest litt når vi var der. De ansatte på biblioteket var misunnelig på oss voksne som fikk reise på tur med en så fantastisk gjeng. Klikk på "les mer" for å se bilder.

Høsttur
Publisert: 02.10.2014 skrevet av: Helene

I dag har hele skolen vært på høsttur i Sørmarka. Det ble en nydelig høstdag med sol og gode smil. Vi har hatt Quiz, og elevene ble delt inn i lag på tvers av trinn og klasser. For 1. trinn var det ekstra kjekt å gå med fadderklassen fra 5. trinn.

Opplæring av FAU-medlemmer og foreldrekontakter
Publisert: 02.10.2014 skrevet av: D.P

file
opplring av fau-medlemmer og klassekontakter.pptx

 

 

 

Tirsdag 30.september var det møte i FAU. Nina Bøhnsdalen fra kommunalt foreldreutvalg i Stavanger hadde en 60 minutters økt med opplæring av FAU-medlemmer og klassekontakter, i tillegg til viktige tips om skole-hjem samarbeidet. Foresatte anbefales å lese den vedlagte presentasjonen.

Se flere forside artikler >>

 
 
.