topLogoSpacer
 

Vaulen skole

Snart skole  1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Skoletur
Publisert: 29.09.2014 skrevet av: Tove Aarthun

Høstens skoletur blir torsdag 2. oktober, og i år går vi på tur i nærmiljøet. Vi skal gå på tur i Sørmarka. Det er laget to ulike turløyper, der de yngste elevene går den korteste turen. 1. klasse går sammen med sine faddere i 5. klasse.

Ta med vanlig skolemat, drikke (valgfri, men ikke brus), noe å sitte på og klær etter vær. De som vil kan ha med seg kjeks.

Vi gleder oss!

Åpen dag 21.oktober 2014
Publisert: 29.09.2014 skrevet av: CIØ

picture
 

Tradisjonen tro har vi Åpen dag på Vaulen skole 21.oktober kl.16.30-18.30. Det blir loddsalg, kafe og salg av elevarbeid. Inntektene fra dagen går til HeiVerden og FAU.

Invitasjon med utfyllende opplysninger kommer.

Oversikt over de ansatte
Publisert: 03.09.2014 skrevet av: D.P

Stavanger kommune er i sluttfasen med en ny hjemmesideløsning for skolene i byen. Ny oversikt over de ansatte, med informasjon om hvilke trinn de jobber og e-mailadressene deres, vil komme på den nye hjemmesiden. Trenger dere e-mailadressene til lærerne så finner dere dem på klassene sine sider.

Samling i skolegården
Publisert: 22-08-2014 skrevet av: CIØ

Idag samlet vi oss i skolegården og ønsket alle elever velkommen til Vaulen skole. 7.trinn, som er elevenes forbilder, stod rakrygget i ring rundt resten av oss og sammen sang vi "Stopp, ikke mobb!".

picture picture

 

Trygg Trafikk oppfordrer barna til å sykle eller gå til skolen
Publisert: 19-08-2014 skrevet av: Danilo Paparazzo

Når foreldre råkjører sine egne barn til skolen, setter de naboens barn i fare. - La heller barna gå eller sykle til skolen, sier Kristin Eli Strømme i Trygg Trafikk. 

 http://www.aftenbladet.no/nyheter/okonomi/Trygg-Trafikk-oppfordrer-barna-til-a-sykle-eller-ga-til-skolen-3483782.html

 

Se flere forside artikler >>

 
 
.