topLogoSpacer
 

Vaulen skole

Snart skole  1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Rikskonsertene: Hemsing-søstrene
Publisert: 25-11-2014 skrevet av: Tove Aarthun

Tirsdag 25. november, hadde vi tre konserter i gymsalen på Vaulen skole. Hvert år får vi tildelt to konserter gjennom DKS-Rogaland. Denne gangen var vi så heldige å få besøk av Hemsing-søstrene. Ragnhild og Eldbjørg begynte å spille fiolin før de begynte på skolen, nå er jobben deres å spille konserter med de beste orkestrene rundt omkring i verden. Det ble tre flotte konserter, med dyktige søstre, som spilte for et lyttende, rolig og fint publikum. 


Er det noen som har brukte skøyter å gi bort?
Publisert: 06.11.2014 skrevet av: TSt

 Vinter- og skøytesesongen står for døren, og vi på Vaulen synes det er flott å ha Sørmarka Arena så nær at vi kan bruke den til kroppsøvingstimer og andre aktiviteter.

I den forbindelse hadde vi ønsket oss et 'skøytedepot' her på skolen, slik at vi kan låne til elever som ikke har egne skøyter.

Derfor hadde vi blitt veldig glad hvis vi kunne fått brukte skøyter, både hockey og kunstløp, alle størrelser, som dere måtte ha planer om å kassere!

Ta evt kontakt på tlf 51 81 28 50 eller send med eleven.

Hilsen rektor

Elevundersøkelsen for 7.trinn
Publisert: 03.11.2014 skrevet av: D.P

I løpet av november måned skal elevene på 7.trinn gjennomføre elevundersøkelsen. Det er en obligatorisk undersøkelse fra Utdanningsdirektoratet, hvor elevene skal få si sin mening om læring og trivsel på skolen.

Tusen takk for gaven!
Publisert: 27.10.2014 skrevet av: TSt

picture
 

 En giver ga oss en pengesum som vi bestemte skulle brukes til innkjøp av LEGO-klosser til et trinn. LEGO-klosser er et fantastisk læremiddel som brukes i flere fag, samtidig som de jo også brukes i kjekk bygge- og rollelek.

Tusen takk for den fine gaven som kommer mange unger til gode!

Hilsen rektor

(For ordens skyld; Skolen har lov til å ta imot slike gaver, så lenge de ikke øremerkes bestemte klasser, aktiviteter, etc)

Husk refleks!
Publisert: 27.10.2014 skrevet av: CIØ

picture
 

Det er mørkt om morgenen nå og vi oppfordrer alle til å gjøre seg synlige i trafikken! Bruk refleks og sykkellykter!

Se flere forsideartikler >>

 
 
.