Meny
Velg avdeling Forside
Sørstrandveien 30 4076
Telefon: 51913560 Faks: 51913561 Send oss e-post Redaktør: Astrid Haugland Larsen
Lenkesamling
Hypernet
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<januar 2015><<
januar 2015
mtotfls
29303101020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Savner du Kolumbuskortet ditt og tror du kan ha mistet det i området ved barnehagen, ta kontakt med Astrid.

I forhold til Prøysenprosjektet vårt har vi bestemt en dato for forestilling av "Prøysenskogen"- 11.juni- det blir vår sommeravslutningsmarkering. Alle i barnehagen har fått roller, femårsklubben har litt fremtredende roller, men alle er med! Forestillingen er basert på åtte sanger av Prøysen, de startet vi å lære allerede i høst. Femårsklubben har fått innblikk i historien som utspiller seg i "Prøysenskogen" med figurene som vi møter i de utvalgte sangene. Solveig har gått gjennom dette med dem. Vi samler oss kommende uke til felles samling og går gjennom dette med alle i barnehagen. Dette blir spennende!

I dag var femårsklubben på sitt første skolebesøk. De ble godt tatt i mot av 5.klassingene og deres lærer. Barna ble lest for og vi fikk se 5.klasse sin utstilling med både egenlagde bøker og ting de hadde laget i sløydsalen. I klasserommet fikk vi prøve å sitte ved pulten og fikk ark og blyant. 5.klassingene hjalp våre barn med å finne ord ut ifra disse bokstavene:  SILOREMA ( dette er de første bokstavene som læres i 1.klasse, og det kan lages mange ord ut ifra disse).  De fikk også tegne til. Mange ivrige femåringer- kjempespennende besøk! 

Hele barnehagen samlet seg i gapahuken for sang og kos. Nissen dukket opp med en liten pose til alle barna. Sang rundt juletreet før vi gikk inn for å spise grøt.

I dag tente vi tre lys og sang sangen som hører med. Vi fikk hilse på Nissen på låven som satt og spiste grøt!! Stas. Barn fra Krepsen dramatiserte "På låven sitter nissen" mens alle sang sangen! Etterpå dukket hele musefamilien i Musevisa opp (barn fra Hummeren), og vi hørte sangen på cd mens vi dramatiserte. De som kunne sangen var med og sang. Alle barna var kjempegode i framførelsen!!

I dag på fellessamlingen startet vi med å synge julesangene våre, plutselig dukket Maria opp med den store magen sin....Hun var litt sliten og trøtt, og gruet seg til den lange reisen hun måtte ut på sammen med Josef...

Velkommen til den nye nettsiden vår. Denne siden har et design som er tilpasset både nettbrett og mobiltelefon. Her finner du de fleste funksjoner fra den gamle nettsiden, i tillegg noen nye funksjoner.

Håper du liker siden vår!


I dag hadde Reka felles adventsstund for oss andre i barnehagen. dette var en koselig og fin opplevelse. Vi tente 1.lyset, sang sanger og Hege viste oss stallen og figurene som hører til. Spennende! Hun hadde noen gode hjelpere med seg; en som ble Lucia og en som ble en liten nissejente, da sang vi Luciasangen og På låven sitter nissen.

 Samling om følelser og sosialkompetanse -glad og lei seg. Bamsene har rollespill, og vi ser i speilet på hvordan vi ser ut når vi er glade og lei oss.

Vi vil takke alle som deltok på arrangementet vårt i forbindelse med FN-dagen. Spesielt takk til FAU og dere andre som bidrog med kaker til kaféen. Overskuddet fra arrangementet, ca. 5000 kr, ble gitt til Forut`s barneaksjon.