topLogoSpacer
 
 

 
 

 
 

Vassøy barnehage

God påske
Publisert: 10-04-2014 skrevet av: Astrid Haugland Larsen

Vi ønsker alle barn og foresatte i barnehagen vår en riktig god påske. Håper på sol og godt vær, slik at vi kan nyte noen fine dager utendørs, om det er i hagen,ved sjøen, i byen eller på fjellet!

Minner også om planleggingsdagen 22. april. Da er barnehagen stengt. Personalet skal bruke dagen i konserthuset, der psykologspesialist Arnt Ove Engelien er klar med foredrag om trygghetssirkelen – Circle of Security. Vi gleder oss!

Trommesamling ute
Publisert: 03-04-2014 skrevet av: Solveig

 I dag samlet vi oss til en trommesamling ute, det var de store som drog i gang og Krabben heiv seg med, rekene hadde gått inn til samling. Det var mange kjekke sanger med mye bevegelse, noen av de eldste hjalp de yngre med bevegelser!Knallgøy!!

Helikopterbarna
Publisert: 14.03.2014 skrevet av: ahl

Vassøy barnehager er med i Norsk luftambulanses barnehageprosjekt; Helikopterbarna. Det er gratis for oss å delta i prosjektet, men vi forplikter oss til å spre informasjon om trygghet og sikkerhet til dere foresatte. Hensikten med prosjektet er å gjøre hverdagen trygger og sikrere for barna, både i barnehagen og hjemme.

For dere innebærer dette at dere vil få en e-post med et info-skriv seks ganger i året.

Dersom det er noen av dere som ikke ønsker dette info-skrivet, vennligst gi beskjed til astrid.haugland.larsen@stavanger.kommune.no  eller til personalet i barnehagen.

Dugnad på gapahuken
Publisert: 14-03-2014 skrevet av: ahl

 

 

 SØNDAG 16. MARS Kl:11.00
(Oppmøte ved Barnehagen)
Dette er den andre dugnaden i 2014 og nå starter innspurten for å bli ferdig til sommeren.

Pizza på Egon
Publisert: 20-02-2014 skrevet av: ahl

Tirsdag 18. februar hadde hele barnehagen en kjempefin tur til byen, der restauranten Egon spanderte pizza på oss.

Knallgo` pizza og gul saft med isbiter!!!

Tusen takk til alle som syntes vi fortjente gratis pizza og stemte på oss og takk til Egon for god mat og veldig god tilrettelegging.

Se flere forside artikler >>

 
 
.