topLogoSpacer
 
 

 
 
 

 
 

Tasta skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFOarkiv  

Fellessamling i februar
Publisert: 24-02-2014 skrevet av: Nils Hoem Hegre

picture
 

 

Fredag før vinterferien var det 1. trinn som hadde ansvar for fellessamlingen for hele skolen. De vartet opp med dikt, talekor og sang. De ledet også en økt med RØRIS. De var konsentrerte og kjempeflinke hele veien og fikk vist at de allerede har lært masse. Tusen takk for en flott samling!

 picture

 picture

 

 
 

 

KUNSTUTSTILLING
Publisert: 20.02.2014 skrevet av: Henriette

6. og 7. klasse har laget turkopper og skåler i Kunst og håndverk. Her er det flotte resultatet!

picture
 

O.L. på Tasta skole
Publisert: 18.02.2014 skrevet av: Brit

picture
 

 O.L på Tasta skole er som vinter O.L pleier å være. Det starter med åpningsseremoni, O.L eden blir avlagt av en viktig person og O.L ilden blir tent. Utøvere fra forskjellige land deltar i dame- og herreklasser innenfor grener som skiskyting, skihopp, curling, slalom, langrenn og skøyter.  Ivrige utøvere støtter hverandre i håp om å vinne medaljekampen. Det mestvinnende land går hjem med gull. Så også på Tasta. Se bilder fra dagen.

O.L på Tasta skole
Publisert: 18-02-2014 skrevet av: Brit

O.L på Tasta skole gikk i dag av stabelen i Randaberg Arena. Problemer med smørebusser, strukturer og politiske preferanser eksisterte ikke da topptrente utøvere fra forskjellige land konkurerte i velkjente vinterøvelser. Jamaica endte som vinnere av medaljekampen med Sverige på sølvplass. Norge fikk bronse. En flott dag med strålende utøvere og flinke funksjonærer. Takk til 7.klasse som arrangerte det hele!

picture
 

Skoletur til Dalsnuten
Publisert: 19.09.2013 skrevet av: Brit

Å være en aktiv skole betyr frisk luft, trim og mat på bål. Det betyr også våte klær, kalde tær og godt med sol i fjeset. Alt dette fikk vi med oss da hele skolen dro på tur. 1. og 2. trinn gikk til Kubbetjønn mens resten tok turen til Dalsnuten. Regnet bøttet ned på oppturen, så det var herlig å varme seg

picture
 

ved bålet etterpå. Før pølsene var oppspist tittet til og med solen fram. Og det var bare blide fjes å se......

Se flere forside artikler >>

 
 
.