Publisert: 18. april 2024 | Sist endret: 18. april 2024 | Forfatter: Bent Inge Ask

St. Svithun løper for livet

St. Svithun skole har et årelangt samarbeid med Hei Verden, og støtter deres bistandsprosjekt i Bangladesh. Hvert år pleier vi å invitere til åpent hus med masse aktiviteter og et yrende liv i skolegården og inne i bygningen. Åpent hus er selve hjertet i den tradisjonelle solidaritetsuka, og er virkelig et arrangement i beste Svithunånd. 

På grunn av det pågående arbeidet i skolegården, ser vi oss dessverre nødt til å avlyse årets arrangement, men vi ønsker selvfølgelig å opprettholde innsamlingen til Hei Verden. I år organiseres innsamlingen med et solidaritetsløp, hvor alle elevene er med på “løp for livet”. 
Fredag 26/4 vil alle elevene  løpe en oppsatt runde på 500 m rundt skolen. Vi oppfordrer venner og familie til å sponse elevene med et valgfritt beløp for hver runde som tilbakelegges. Sammen kan vi samle inn et stort og viktig beløp til utdanningsprosjekt i Bangladesh. En slik aksjonsform er med å styrke fellesskapet og holde en rød tråd i samarbeidet vårt med Hei Verden.  Les mer på www.heiverden.no 

I løpet av uken vil elever på 10. trinn fra valgfaget “Innsats for andre” besøke alle klassene og informere om prosjektet vi støtter.

Hvordan gjør vi det?

I dette skjemaet (digitalt sponsorkort) registrerer dere navn på eleven og blir enige om hvor stort beløp dere vil sponse hver runde med. (valgfritt beløp).
Når eleven har gjennomført løpet, doneres avtalt beløp via denne lenken og innsamlingen: “St. Svithun løper for livet”  Dere kan betale med kort eller Vipps. Her kan dere også følge med på hvordan det går med innsamlingen. 

Så blir det spennende å se hvilken klasse som klarer flest runder.

Tusen takk for bidraget!