Meny
Velg avdeling Forside
Sundelia 26 4048 Hafrsfjord
Telefon: 51913650 Send oss e-post Redaktør: Eli Karin Selle
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Barn blir syke. Ingen rutiner vil kunne forhindre at aktive, nysgjerrige barn med ujevne mellomrom blir forkjølte, får virussykdommer, oppkast, diaré og alt mulig annet som hører barneårene til. 


Velkommen til ny hjemmesideløsning.Trykk på "velg avdeling" oppe til høyre, og finn frem til avdelingen ditt barn går i. Under "meny" oppe til venstre finne du generell informasjon om barnehagen.På hver side du besøker, kan du trykke på "flere dokumenter" for å lese dokumentene barnehagen har lagt ut.

Noen trenger kanskje litt tid til å sette seg inn i den nye løsningen, men regner med at siden skal være oppdatert innen kort tid. 


Vår barnehage er så heldige å få besøk av et tverrfaglig team som skal observere barnegruppene høsten 2014.


Velkommen til den nye publiseringsløsningen til MinBarnehage.no. Nettsiden er full av ulik funksjonalitet og er laget i et helt nytt topp moderne design. I tillegg er nettsiden responsiv, noe som betyr at det fungerer like greit å både lese og administrere siden via laptop, nettbrett og mobil.  Det er viktig at nettsiden er oppdatert slik at den blir interessant for leserne, vi har derfor prøvd å gjøre det enkelt for deg å administrere den. Håper du liker den nye nettsiden til MinBarnehage.no.

Kontakt oss gjerne på support@nyweb.no/ 51 20 78 88 dersom du har spørsmål.