Meny
Velg seksjon Forside
Sundeveien 10 4049 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 44 00 Send oss e-post Redaktør: Astrid Hodneland
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Filmklipp om skolehverdagen i 1.klasse
Skolehverdagen i 1.klasse-Film

I uke 8 har SFO åpent heldagsåpent fra 07.30 til 16.30. Vi trenger en tilbakemelding på hvem som kommer og ikke kommer. Svarene trenger vi for at vi skal kunne planlegge hvilke aktiviteter vi skal ha denne uken og bestilling av mat.

Send gjerne en mail eller send en SMS hvilke dager barnet kommer eller ikke og om barnet skal hentes eller gå hjem til andre tider enn vanlig. De som har 60% kan velge 3 dager.

E-post adr: Jorgen.odegaard.lea@stavanger.kommune.no

SMS: 41200314


6.trinnet jobber i denne perioden med sjømat i mat og helse.

Elevene får prøvd ut mange spennende oppskrifter.

 


I dag sender Sunde skole ut enkeltvedtak om skoleplass til de nye førsteklassingene.

Her kan du se filmklipp om den kjekke skolehverdagen til 1.klassingene på Sunde skole.

Les mer for å se filmklippet.Fjerdetrinnselevene er godt i gang med arbeidet om verdensrommet. Vi har lest, lyttet til tekster, sett film, tegnet, løst kryssord, spilt memory, produsert bøker og jobbet med spørsmål til tekster. I dag startet vi prosessen med å lage de åtte planetene i pappmasjé. Klasserommet var fullt av ballonger i ulike størrelser, avisstrimler, tapetlim og ivrige elever!

Barn i skolepliktig alder tildeles skoleplass i henhold til bestemmelsene i opplæringsloven § 8 - 1 og etter gjeldende bystyrevedtak.

Vanligvis sendes vedtak om skoleplass ut i midten av januar.

I år har Stavanger kommune utvidet vedtaksfristen for Sunde, Kvernevik og Hafrsfjord skoler for å gi skolene tid til samarbeid og koordinering.

Enkeltvedtak om skoleplass sendes ut i februar 2015.

 


Hurra! I neste uke er det tid for valg av nye trivselsledere på Sunde skole. En stor takk til de elevene fra 4.-7. trinn som har gjort en strålende jobb det første skolehalvåret. Til de som trenger en oppfriskning av hva trivselslederprogrammet inneholder, kan dere ta en titt på filmsnutten til Sunde skole, og/eller besøke nettsiden til Trivselsprogrammet.

I høst gjennomførte 5.trinnet nasjonale prøver i lesing, regning og engelsk.
Resultatene viser at elevene gjør det godt over nasjonalt nivå i regning, og ligger på nasjonalt nivå i lesing og engelsk.

Se vedlegg under fanen "skolens resultater"

Tusen takk til alle som har bidratt med årets omvendte julekalender i regi av Hei Verden. En foreløpig opptelling viser rundt 40.000 kroner. Det er fantastisk bra!

Pengene i år går til undervisningspakker i Bangladesh!