Meny
Velg seksjon Forside
Sundeveien 10 4049 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 44 00 Send oss e-post Redaktør: Astrid Hodneland
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Barn i skolepliktig alder tildeles skoleplass i henhold til bestemmelsene i opplæringsloven § 8 - 1 og etter gjeldende bystyrevedtak.

Vanligvis sendes vedtak om skoleplass ut i midten av januar.

I år har Stavanger kommune utvidet vedtaksfristen for Sunde, Kvernevik og Hafrsfjord skoler for å gi skolene tid til samarbeid og koordinering.

Enkeltvedtak om skoleplass sendes ut i februar 2015.

 


Hurra! I neste uke er det tid for valg av nye trivselsledere på Sunde skole. En stor takk til de elevene fra 4.-7. trinn som har gjort en strålende jobb det første skolehalvåret. Til de som trenger en oppfriskning av hva trivselslederprogrammet inneholder, kan dere ta en titt på filmsnutten til Sunde skole, og/eller besøke nettsiden til Trivselsprogrammet.

I høst gjennomførte 5.trinnet nasjonale prøver i lesing, regning og engelsk.
Resultatene viser at elevene gjør det godt over nasjonalt nivå i regning, og ligger på nasjonalt nivå i lesing og engelsk.

Se vedlegg under fanen "skolens resultater"

Tusen takk til alle som har bidratt med årets omvendte julekalender i regi av Hei Verden. En foreløpig opptelling viser rundt 40.000 kroner. Det er fantastisk bra!

Pengene i år går til undervisningspakker i Bangladesh!


 • Vanlegvis kan ein vende tilbake til jobb og skule når ein kjenner seg frisk. Fordi ein kan skilje ut smittestoff også etter at symptoma gir seg, er det ekstra viktig med god handhygiene i dei første dagane etter at ein har blitt frisk.
 • Personar som handterer mat (for eksempel i storkjøkken eller kantine), bør ikkje vende tilbake til arbeidet før 48 timar etter at oppkast og diaré gir seg.
 • Barn i barnehage bør på same måte halde seg heime ved symptom og ikkje sendast til barnehagen igjen før det har gått 48 timar etter at oppkast og diaré gir seg

  Kilde: folkehelseinstituttet

 • Sunde skole har eget juletre i skolegården, og i den sammenheng skal hele skolen gå rundt juletreet kl 08.15 i morgen!

  Vi gleder oss :-)


  Sted: Jåtten skole
  Når: Lørdag 27 desember

  Intro 1: 12.00 – 13.45

  Intro 2: 14.00 – 15.45

  Intro 3: 17.00 – 18.45

  Velg ett av kursene, kurset er ment for alle barn, og man trenger ikke å ha sjakkerfaring fra før for å delta.


  iPadene brukes aktivt på 7.trinnet. I dag har Jannecke og 7B dypdykket i grammatikkens verden.