Meny
Velg seksjon Forside
Sundeveien 10 4049 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 44 02 Send oss e-post Redaktør: Leon Romestrand
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning

Datoer for gjennomføring

15.10 - Lesing (5ABC)

16.10 - Engelsk (5CB)

17.10 - Engelsk (5A)

21.10 - Regning (5AB)

22.10 - Regning (5C)

Trykk her for å finne øvingsoppgaver til nasjonale prøver

 


I dag har 4. trinnet vært gjennom kurs i kildesortering. Kurset var i regi av IVAR og tok for seg de forskjellige fraksjonene søppel som kan sorteres og hvordan dette kan få et nytt liv når det gjenvinnes. Kurset var lagt tett opp til kompetansemålet i naturfag som handler om kildesortering: "Elevene skal kunne praktisere kildesortering og diskutere hvorfor kildesortering er viktig." 

Trivselslederene fra Sunde skole var på lekekurs med tre andre barneskoler i Kvernevikhallen torsdag 25.september. Sunde skole var vertskapsskole denne gangen. De 48 trivselslederne ved Sunde fekk opplæring av TL-kursholder i 10 ulike leker. Deretter var det barna sin oppgave å lære lekene videre til de andre tre skolene på kurset. Det ble en aktiv, kjekk og lærerik dag. Trivselslederene våre er toppen :)

Denne uken har 6.trinnet lært om ulike typer bær, næringsinnhold og hva egget består av. Etter en teoriøkt skulle elevene lage pannekaker med selvrørt blåbær- og bringebærsyltetøy. En god innsats av både lærer og elever førte til svært smakfulle pannekaker.

Sunde skole satser på IKT i undervisningen, og her er lite glimt fra iPad-undervisningen i klasse 6C.
Applikasjonene som ble brukt denne timen var Bitsboard og Pili Pop ++

Onsdag 24.09 fikk Sunde skole besøk av professor Eduardo Andere. Han forsker på læringsmiljø, og reiser verden rundt for å intervjue skoleledere og lærere.
Eduardo intervjuet avdelingsleder, Leon Romestrand, og lærer, Chris Jones.
Sunde skole og to andre skoler i Stavanger representerer Norge i forskningen hans.
Forrige uke var han i USA, og neste uke reiser han videre til Finland.
Eduardo har gitt ut flere bøker, og den siste var om det finske skolesystemet "Teachers' perspectives on Finnish School education"
Eduardo fikk også en omvisning på skolen, og han likte veldig godt de interaktive og spennende klasserommene vi har her på Sunde skole.

Vi ønsker han lykke til videre med forskningen!