Meny
Velg seksjon Forside
Sundeveien 10 4049 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 44 02 Send oss e-post Redaktør: Leon Romestrand
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning

Datoer for gjennomføring

15.10 - Lesing (5ABC)

16.10 - Engelsk (5CB)

17.10 - Engelsk (5A)

21.10 - Regning (5AB)

22.10 - Regning (5C)

Trykk her for å finne øvingsoppgaver til nasjonale prøver

 


FAU på Sunde skole har reservert billetter på Rogaland teater for elever, foreldre og søsken mandag 1.desember kl 17.00.Dette arrangementet er ikke i regi av skolen, men et initiativ fra FAU i tro på at det kan bli en kjekk fellesopplevelse for alle som blir med. Foresatte har selv ansvaret for barna under teaterstykket.
Våre egne Inger i 5.klasse og Sofie i 6.klasse er med i forestillingen.

Ved spørsmål kan du kontakte Inger Skjold i FAU på inger.skjold@gmail.com

Les mer under dokumentmappen "FAU" som du finner på fremsiden!

 


I dag har 4. trinnet vært gjennom kurs i kildesortering. Kurset var i regi av IVAR og tok for seg de forskjellige fraksjonene søppel som kan sorteres og hvordan dette kan få et nytt liv når det gjenvinnes. Kurset var lagt tett opp til kompetansemålet i naturfag som handler om kildesortering: "Elevene skal kunne praktisere kildesortering og diskutere hvorfor kildesortering er viktig." 

Trivselslederene fra Sunde skole var på lekekurs med tre andre barneskoler i Kvernevikhallen torsdag 25.september. Sunde skole var vertskapsskole denne gangen. De 48 trivselslederne ved Sunde fekk opplæring av TL-kursholder i 10 ulike leker. Deretter var det barna sin oppgave å lære lekene videre til de andre tre skolene på kurset. Det ble en aktiv, kjekk og lærerik dag. Trivselslederene våre er toppen :)

Denne uken har 6.trinnet lært om ulike typer bær, næringsinnhold og hva egget består av. Etter en teoriøkt skulle elevene lage pannekaker med selvrørt blåbær- og bringebærsyltetøy. En god innsats av både lærer og elever førte til svært smakfulle pannekaker.

Sunde skole satser på IKT i undervisningen, og her er lite glimt fra iPad-undervisningen i klasse 6C.
Applikasjonene som ble brukt denne timen var Bitsboard og Pili Pop ++