topLogoSpacer
 

Smiodden skole

8.  9.  10.  Skoleavis  

Lifjell - flere bilder fra turen vår!
Publisert: 12.09.2014

picture
 

Flott turdag
Publisert: 11.09.2014 skrevet av: Rektor

picture
 På vei opp.....:)

Skolen hadde en flott tur til Lifjell onsdag.  Alle elevene var med på turen sammen med alle ansatte.  Været var perfekt med sol og lite vind.  Noen av kneikene var bratte og tunge.  Heldigvis de ikke var for lange, slik at vi fikk pusten tilbake. Stemningen var fin og det var en flott dag der vi sammen fikk oppleve noe positivt og annerledes enn den tradisjonelle skolehverdagen. 

"Ut på tur aldri sur"

Vi er godt igang!
Publisert: 08.09.2014 skrevet av: Rektor

Vi er godt igang med skoleåret, selv etter en litt annerledes start på grunn av streik. Kantinen er i full drift og elevene har tilgang til å kjøpe mat hver dag. Lærerne er inne i sine rutiner og periodeplaner er gitt ut i dag for to uker fram i tid.  Det er god stemning og fin atmosfære.  

Det er alltid litt skummelt og fremmed for de som er nye på skolen, det er derfor viktig for oss å få tilbakemelding på uheldige episoder.  En god oppstart gir et godt grunnlag for videre trivsel. Det er også viktig å presisere at på Smiodden skole skal alle bli akseptert og at mangfold er en del av skolehverdagen. Det er derfor vår skole er unik!

Håper på god oppslutning for felles foreldremøte tirsdag 9. september.  Møtet begynner klokken 18.00 i gymsalen på Kvernevik skole.  

  "Me snakkes"

Foreldremøte
Publisert: 02-09-2014 skrevet av: Rektor

Tirsdag 9. september blir det foreldremøte i gymsalen på Kvernevik skole klokken 18.00! Det blir gitt informasjon om skolen og hvordan vi jobber med elevene.  Informasjon fra uteseksjonen, natteravnene og helsesøster.  Etter fellessamlingen blir det møte med kontaktlærere i den enkelte klasse på skolen.

 

Velkommen:) 

Alarmtelefonen
Publisert: 26-06-2014 skrevet av: Rektor

 

Gratis nødtelefon for deg som er redd og har det vanskelig hjemme


Blir du utsatt for mishandling, vold eller overgrep? Ruser mor eller far seg? Er du redd for tvangsgifte eller kjønnslemlestelse?
 

Du kan ringe Alarmtelefonen på 116 111. Det er en gratis nødtelefon for barn og ungdom. Vi kan hjelpe deg. 


Ring også hvis du tror at noen andre har det vanskelig.Se flere forside artikler >>

 
 
.