topLogoSpacer
 

Revheim skole

8.  9.  10.  Skoleavis  Demo  

Kjøring av elever - farlige situasjoner
Publisert: 15.01.2015 skrevet av: Adm

Nå som det er mørkt og ofte surt om morgenen opplever vi at mange av elevene blir kjørt på skolen og sluppet av på parkeringsplassen. Dette skaper mange farlige situasjoner. Skolens parkeringsplass er i utgangspunktet kun for skolens ansatte, så derfor skal elever slippes av ved kirka. Alvorlige ulykker har skjedd før, og dette ønsker vi ikk skal gjenta seg.

Godt nyttår! - Planleggingsdag 5. januar
Publisert: 04.01.2015 skrevet av: Adm

Revheim skole vil ønske alle elever og foreldre et riktig godt nyttår. Vi kommer til å ha planleggingsdag mandag 5. januar og elevene starter tirsdag 6. januar. Vi gleder oss!

Juleverksted
Publisert: 18-12-2014 skrevet av: Admin

Endelig jul.

I dag har vi hatt juleverlsted og kirkegang på skolen. Elever og lærere har slått seg løs i et koselig kaos av betong, baking, bark, film, spill, glitter og stas. Gleder oss allerede til påskeverkstedet.......

picture
 

Revheims volleyballhelter
Publisert: 11.12.2014 skrevet av: Admin

 
 
 
 

Tirsdag var Revheims volleyball - gutter og jenter på Austrått og kjempet om heder og ære i volleyball. Guttene fikk 3. plass og jentene fikk 5. plass. Gratulerer. 

 
 

 

picture
 

Revheim skole gjorde det skarpt i First Lego League
Publisert: 12.11.2014 skrevet av: Eirik Jåtten

picture
 

First Lego League laget "The Geeks" fra 8. trinnet på Revheim skole gjorde det svært bra under helgens regionale finale på Vitenfabrikken. Laget konkurrerte mot skoler fra hele distriktet og The Geeks ble best blant lagene fra Stavanger skolene. I alt tok de med seg to pokaler hjem til skolen: Andrepremie innen markedsføring og andrepremie innen Robotkjøring. I tillegg ble de nominert til Championprisen

Se flere forsideartikler >>

 
 
.