topLogoSpacer
 

Revheim skole

8.  9.  10.  Skoleavis  Demo  

Velkommen tilbake til skolen - streiken er over!
Publisert: 01.09.2014 skrevet av: Adm.

 Vi ønsker de elevene som har vært rammet av streiken velkommen tilbake til skolen i morgen tirsdag 2.september.  Vi gleder oss alle til å se dere igjen og til å starte et spennende og lærerikt år.

Vi ønsker at 8.trinn møter i gymsalen kl.09.00 slik at vi kan få ønske dem velkommen til ny skole.

9. og 10.trinnselevene starter til vanlig tid 08.15 med ordinær undervisning.  Timeplanene vil henge i inngangen slik at dere lett kan finne ut hvor dere skal være i første. I løpet av dagen vil dere få utdelt timeplan og bøker.

Hjertelig velkommen!

Eirik, Hege og Geir.

Gjenåpning av bibliotek!
Publisert: 17.09.2013 skrevet av: Ingar Lee

I dag gjenåpner vi biblioteket på Revheim skole. Det vil være åpent tirsdag, onsdag og torsdag. I tillegg er det tigjengelig i storefri hver dag, samt på lekseåpent om morgenen hver dag i tillegg til lekseåpent på ettermiddagstid tir-tor. Ta turen innom og se hva som finnes!

 

picture
 
 
 
 
picture
 

 

Slettmeg.no
Publisert: 06.09.2012 skrevet av: Per Jarle

Slettmeg.no er en gratis rådgivningstjeneste for deg som føler deg krenket på nett. Det finnes også flere andre gode sider om digital mobbing.

Har du eller noen du kjenner opplevd sjikane på internett?  Har du funnet noe på nett du gjerne vil ha fjernet?  Veldig mange opplever krenkelser på internett.  Det kan for eksempel være en falsk profil på Facebook, et sjikanerende innlegg på en blogg eller bilder som er publisert uten samtykke.

Datatilsynet har derfor lansert en gratis rådgivningstjeneste for alle som er utsatt for dette;  slettmeg.no.  Hos slettmeg.no kan du få vurdert lovligheten av krenkelsen, hvordan du kan komme i kontakt med de som har lagt det ut, og ikke minst hvordan du skal gå frem for evt. å få fjernet dette.

Flere aktuelle nettressurser:
mobbing.dubestemmer.no
brukhue.com
slettmeg.no 


Nettsider om spilleavhengighet
Publisert: 06.09.2012 skrevet av: Per Jarle

Det å spille dataspill er lærerikt og kjekt, men dessverre kan det være vanedannende. spørsmålet blir da når krysser man grensen og spiller for mye? Og hvor farlig er egentlig spillavhengighet?

Under er det noen nettsider som kan være til hjelp og informasjon hvis du er bekymret for ditt barn eller lurer på noe angående dataspill.

Hjelpelinjen for spilleavhengige (tips og råd for hjelp):

www.hjelpelinjen.no/

Hjelpelinjen på telefonnummer 800 800 40

Arikkel fra nrk om spilleavhengighet:

http://www.nrk.no/programmer/tv/schrodingers_katt/1.6869573

Test om spilleavhengighet (fra nrk):

http://www.nrk.no/programmer/tv/schrodingers_katt/1.6871080

Schrodingers katt (TV program om spilleavhengighet):

http://www1.nrk.no/nett-tv/indeks/190827

 

 
 
.