topLogoSpacer
 

Revheim skole

8.  9.  10.  Skoleavis  Demo  

Årshjul
Publisert: 14-11-2014 skrevet av: Hege E. Nordbøe

Hei

Under hjem/skole vil dere finne en link til årshjul for klasse 9d. Hvis det er ønskelig med andre og/eller flere aktiviteter ta kontakt med klassekontaktene.

Revheim skole gjorde det skarpt i First Lego League
Publisert: 12.11.2014 skrevet av: Eirik Jåtten

picture
 

First Lego League laget "The Geeks" fra 8. trinnet på Revheim skole gjorde det svært bra under helgens regionale finale på Vitenfabrikken. Laget konkurrerte mot skoler fra hele distriktet og The Geeks ble best blant lagene fra Stavanger skolene. I alt tok de med seg to pokaler hjem til skolen: Andrepremie innen markedsføring og andrepremie innen Robotkjøring. I tillegg ble de nominert til Championprisen

Hæla i taket på Revheim
Publisert: 03.11.2014 skrevet av: Admin

Det er observert stor aktivitet i gymsalen i det siste. Elever danser til rytmen fra klassiske folketoner. Hva skjer à?

Høsten er godt igang.....
Publisert: 27.10.2014 skrevet av: Adm

picture
 Husk refleks

Nå er høsten kommet over oss for alvor. Vi er godt igang med skoleåret og elevene ser ut til å trives. Som dere sikkert har merket er det nå mørkt ute om morgenen når elevene tar fatt på skolevegen. Et hot tips er da:

 

 

Slettmeg.no
Publisert: 06.09.2012 skrevet av: Per Jarle

Slettmeg.no er en gratis rådgivningstjeneste for deg som føler deg krenket på nett. Det finnes også flere andre gode sider om digital mobbing.

Har du eller noen du kjenner opplevd sjikane på internett?  Har du funnet noe på nett du gjerne vil ha fjernet?  Veldig mange opplever krenkelser på internett.  Det kan for eksempel være en falsk profil på Facebook, et sjikanerende innlegg på en blogg eller bilder som er publisert uten samtykke.

Datatilsynet har derfor lansert en gratis rådgivningstjeneste for alle som er utsatt for dette;  slettmeg.no.  Hos slettmeg.no kan du få vurdert lovligheten av krenkelsen, hvordan du kan komme i kontakt med de som har lagt det ut, og ikke minst hvordan du skal gå frem for evt. å få fjernet dette.

Flere aktuelle nettressurser:
mobbing.dubestemmer.no
brukhue.com
slettmeg.no 


Se flere forsideartikler >>

 
 
.