topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

Reklamefilm - Madlamark skole

 

 
 

Madlamark skole

SFO  1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  Gruppene  

Stavangersanger og regler
Publisert: 29.10.2014 skrevet av: Elise

Fredag 24. oktober fikk Madlamark skole besøk fra Den kulturelle skolesekken. Det var Stavangersanger og regler. Konserten var morsom og vi fikk høre mange kjente sanger fra Stavanger, som for eksempel "Eg e fydde på straen", "komla med dott i" og "Anna Malena på kalosjene sprang". Elevene hadde øvet på forhånd og var flinke til å synge. Det var en veldig bra konsert i gymsalen på skolen.

Bli med-dansen
Publisert: 24.10.2014 skrevet av: Olaug Larsen

        

Hele skolen deltok i dag på i Bli med-dansen. Alle var kjempeflinke og dette var utrolig gøy!

picture
 

Høstferie Sg B
Publisert: 24.10.2014 skrevet av: Christa

Høstferie på Sg B

picture
 

Generalprøve
Publisert: 23.10.2014 skrevet av: Olaug Larsen

 Elevene på Madlamark skole har i flere uker øvd inn  "Bli med dansen". I dag hadde vi felles  generalprøve. Elevene var kjempeflinke og det var stor stemning og danseglede.

I morgen kl.12.00 gleder vi oss til å danse samtidig med andre skoler rundt omkring  i hele landet.  Vi danser for vennskap, inkludering og glede!

picture
 
picture
 

Vaktmesteren vår i en noe uvanlig aksjon
Publisert: 17.10.2014 skrevet av: Olaug Larsen

Vaktmesteren vår driver med noe så uvanlig som Parkour. At Helge er på topp-nivå i denne sporten var vi nok ikke klar over. Et filmteam fraTV 2 har fulgt han noen dager, og i dag var turen kommet til å filme han på jobb. Det var utrolig imponerende å se han i aksjon  på våre vegger og på skolens uteområdet. Det var stor stas for elevene  som var publikum og det var ganske fristenede for mange å bli "linselus". Opptakene i dag blir med i en episode i progamserien Vårt lille land. Programmet om Helge vil bli sendt etter nyttår, og vi vil informere om tidspunktet når det er klart.

picture
 

Høstferie på SGC :)
Publisert: 14.10.2014 skrevet av: Anette Bjørheim

Vi har hatt en flott høstferie på SGC :)

picture
 

Fredagstaco på gruppe 3.
Publisert: 03.10.2014 skrevet av: Lene

picture
 

Idag har vi på gruppe 3 kost oss med å lage og spise fredagstaco:)

picture
 

Forming :)
Publisert: 03.10.2014 skrevet av: Anette Bjørheim

Vi gjentok suksessen med å male ved hjelp av sugerør :)

picture
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Positivt skolemiljø
Publisert: 26.09.2014 skrevet av: Olaug Larsen

I dag var det første klasse som hadde ansvar for sin første samling på positivt skolemiljø. De hadde mye å bidra med. Ja, vi blir imponert både over alle sangene de har lært seg på så kort tid. Til og med engelske sanger. Herlig, vakkert og rørene når de synger om seg selv..

"Første dag i første klasse, det er vi som står her nå. Vi skal lære oss en masse og sier: klar-ferdig-gå!

 
 

picturepicture

 
 

La barna ta følge til skolen
Publisert: 25.09.2014 skrevet av: Aslaug

På første trinn er foreldrene flinke å organisere gåbuss, eller følgegrupper til skolen. Vi ønsker å oppfordre foreldre på de andre trinnene også om å passe på at barna om mulig har noen å ta følge med til skolen. Oppfordringen kommer etter at vi i Driftsstyret diskuterte en sak som sto omtalt i avisen denne uken. Det gjaldt en elev som var forsøkt dratt inn i en bil utenfor Byfjord skole på Tasta. Et tiltak for å unngå at det skjer med noen av våre elever, er å sørge for at de har noen å ta følge med. Det er også viktig at vi voksne, både hjemme og på skolen snakker med elevene om hva de må gjøre hvis det skulle skje noe liknende hos oss.

Sol ute, sol inne... :)
Publisert: 19.09.2014 skrevet av: Anette Bjørheim

 Siden det har vært så fint vær i det siste laget elevne på SGC fine solbilder på torsdag :)

 

picture
 

 

Hompetitten hompetatten
Publisert: 18.09.2014 skrevet av: Hege

I dag fikk Madlamark skole besøk fra Den kulturelle skolesekken. Det var Nina Næsheim og Bjørn Kallevig som besøkte oss med forestillingen "Hompetitten, hompetatten". De fremførte fortellinger, regler, rim og viser av Alf Prøysen. Elevene hadde øvd på sangene på forhånd og deltok med flott sang. En knallkjekk forestilling i anledning 100-års jubileet til Alf Prøysen. picture

Ekornes i 100
Publisert: 15-09-2014 skrevet av: Hege

Mandag 15. september fikk Madlamark skole besøk av perkusjonisten Kenneth Ekornes fra Rikskonsertene. Kenneth hadde med seg 100 instrumenter og spilte på rytmer fra 100 forskjellige land, og noen av instrumentene var til og med 100 år gamle. Musikken ble til under konserten. Instrumentene og rytmene har Kenneth funnet på reiser rundt i verden.

Både elever og lærere fikk utfolde seg med rytmer, dans og sang under konserten. Dette var en kjempebra konsert som engasjerte og inspirerte både små og store på skolen.

picture

 

Småskoletrinnet er med på Beintøft
Publisert: 12-09-2014 skrevet av: Olaug Larsen

picture
 

 

Beintøft er en landsdekkende gå til skolen-aksjon. Den setter fokus på fordelene ved å gå til skolen både barn og miljø. Mandag vil alle elevene få sin egen Beintøft-refleksvest. Hver morgen fra 15.september til 14.november vil vi føre logg i klasserommet med antall elever i klassen som går til skolen. For de som ikke husker det, så vant vi hele konkurransen i fjor. Det kan vi fint klare igjen!!

 
 
 
 
 

Foreldremøte på Spesialavdelingen, onsdag 24.sept kl 18-20
Publisert: 12.09.2014 skrevet av: Grete Seppola

Alle foreldre og ansatte ønskes hjertelig velkommen til høstens foreldremøte for Spesialavdelingen.

Vi møtes på Dramarommet kl 18, onsdag 24.sept. Da vil Jorunn Søraas holde foredrag om "barn med spesielle behov - utfordringer og gleder", basert på egne erfaringer. Etter kaffe og prat vil vi så snakke mer om arbeidsrutiner og samarbeid mellom skole og hjem.

Skriftlig invitasjon vil komme i ranselpost.

Se flere forside artikler >>

 
 
.