topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

Reklamefilm - Madlamark skole

 

 
 

Madlamark skole

SFO  1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  Gruppene  

God sommer til alle
Publisert: 20.06.2014 skrevet av: Aslaug

 Nå er det sommerferie! Vi har tatt avskjed med 7. trinn, og ønsker dem alt godt på Gosen.

På samlingen i dag fikk elevene vite at Sven som har vært rektor her i mange år, har sluttet. Aslaug er konstituert som rektor inntil ny rektor er på plass. Det skjer antakelig ikke på denne siden av jul.

Vi vil benytte anledningen til å takke Fau for stor innsats i vinden på sommerfesten i går- og for frukt og kaker til personalet tidligere i uken!

SFO åpner som vanlig igjen 1. august, og skolen starter 18. august. Vi har planleggingsdager og alle avdelinger er helt stengt 13-15. august.

God sommer til alle, både elever, foreldre, ansatte og andre samarbeidspartnere!

Ledelsen er tilstede på skolen t.o.m fredag 27. juni og vil være tilbake 4.august. Kontoret er delvis åpent frem til 14. juli.

3. og 6. trinn foreldreundersøkelse 2013
Publisert: 03-03-2014 skrevet av: Aslaug og Olaug

 Foreldreundersøkelsen for 3. og 6. trinn ble revidert i 2013, derfor kan vi ikke sammenligne resultatene med foregående år. Det er ikke bestemt grense for målkrav eller tiltaksgrense enda.

Teamene har behandlet resultatene, og 3. og 6. trinn vil komme tilbake med noen områder de mener vi bør forbedre oss på, og et område vi ønsker å vedlikeholde.

Resultater nasjonale prøver 2013
Publisert: 24.01.2014 skrevet av: Aslaug

Resultatene på nasjonale prøver for Madlamark skole er klare. Alle foresatte har fått resultatene for sitt barn sendt hjem. Resultatene for skolen samlet ser sånn ut:

 
 
.