topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

Reklamefilm - Madlamark skole

 

 
 

Madlamark skole

SFO  1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  Gruppene  

Kaffefilter = sommerfugler? ;)
Publisert: 29-08-2014 skrevet av: Anette Bjørheim

Elevene på SGC har laget sommerfugler av kaffefilter :)

 

picture
 

 

Da var det tilbake på skolebenken igjen :)
Publisert: 20.08.2014 skrevet av: Anette Bjørheim

Da var ferien over og alle tilbake på skolebenken. Elevene i SGC har gledet seg til å begynne på skolen igjen :)

picture
 

Hjemmesiden skal fornyes
Publisert: 04.08.2014 skrevet av: Aslaug

 Vi har fått beskjed om at hjemmesiden skal få ny plattform. Den skulle egentlig vært klar til 1. august, men er noe forsinket. Målet er at den skal være klar til skolestart.

Vi endrer derfor ikke på klassenavn/ gruppeinndeling nå, men venter til ny løsning er på plass. Skulle det bli senere enn skolestart, må vi selvfølgelig ordne det.

Vi er ikke sikre på om de av dere som allerede har abonnert på nyheter fra en side, må gjøre det om igjen når hjemmesiden er blitt endret. Mer informasjon kommer når vi vet mer.

Om av- og påstigning når elever må kjøres til skolen
Publisert: 30.07.2014 skrevet av: Olaug Larsen

Klikk for å vise større bilde Sist skoleår vant Madlamark skole Beintøft-konkurransen med at vi hadde flest elever som gikk til skolen.Det var vi kjempefornøyde med og vi  ønske vi har like mange som går til skolen dette året. Elever som av en eller annen grunn må kjøres til skolen skal slippes av i "rundkjøringen" før en kommer til parkeringsplassen. Derfra har elevene trygg tilgang til skolegården i en helt bilfri sone. Skolen har 40 parkeringsplasser til  100 ansatte, så der blir fort fullt. Vis hensyn til naboer og trafikksikkerheten! picture

 

Om fotografering på skolen
Publisert: 30.07.2014 skrevet av: Olaug Larsen

Det tas mange bilder  på skolen og det er kjekt med bilder fra ulike aktiviteter. Skolen legger ofte ut bilder fra turer og samlinger, men vi repekterer at ikke alle ønsker bilder publisert på hjemmesiden.

Vi innhenter derfor tillatelse for hvert enkelt barn.

Foresatte som er med på skolens ulike arrangementer har anledning til å fotografere og/eller ta opp lyd og/eller video av dette.

Av ulike årsaker er det elever ved skolen som ikke ønsker at slike data offentliggjøres.

Av denne grunn ber vi om at følgende retningslinjer respekteres:

 

 

3. og 6. trinn foreldreundersøkelse 2013
Publisert: 03-03-2014 skrevet av: Aslaug og Olaug

 Foreldreundersøkelsen for 3. og 6. trinn ble revidert i 2013, derfor kan vi ikke sammenligne resultatene med foregående år. Det er ikke bestemt grense for målkrav eller tiltaksgrense enda.

Teamene har behandlet resultatene, og 3. og 6. trinn vil komme tilbake med noen områder de mener vi bør forbedre oss på, og et område vi ønsker å vedlikeholde.

Resultater nasjonale prøver 2013
Publisert: 24.01.2014 skrevet av: Aslaug

Resultatene på nasjonale prøver for Madlamark skole er klare. Alle foresatte har fått resultatene for sitt barn sendt hjem. Resultatene for skolen samlet ser sånn ut:

Se flere forside artikler >>

 
 
.