topLogoSpacer
 
 

 
 
 

 
 

Tasta skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFOarkiv  

Informasjon om uønsket hendelse ved Byfjord skole
Publisert: 19.09.2014 skrevet av: Nils Hoem Hegre

Byfjord skole la i dag ut følgende informasjon:

"I går var det en hendelse i nærheten av Byfjord skole der en person forsøkte å få med seg et barn i en bil. Eleven kom seg unna og er godt ivaretatt. Saken er meldt til politiet. Skolen oppfordrer foreldre til å snakke med barna om slike hendelser."

Tasta skole har ikke informasjon utover dette.

http://www.linksidene.no/byfjord

 

Nasjonale prøver 2014
Publisert: 02.09.2014 skrevet av: Nils Hoem Hegre

Nasjonal prøver i lesing, regning og engelsk for 5. trinn vil bli avholdt i perioden 13. - 25. oktober. Her følger en lenke til Utdanningsdirektoratet som gir mye informasjon om prøvene og også tilgang til en del prøveeksempler.

http://www.udir.no/Vurdering/Nasjonale-prover/?WT.ac=nasjonaleprover&boks=1

Det vil bli brukt en del tid på skolen for å forberede elevene på prøvene. Nasjonale prøver gir informasjon om hvordan elevene mestrer grunnleggende ferdigheter i lesing og regning og i deler av faget engelsk og gir således viktig informasjon til skolen om hvordan en skal jobbe videre i forhold til gruppen og den enkelte.

Vedlagt følger foreldrebrosjyren om Nasjonale prøver. Den vil også bli gitt hjem i papirform i løpet av uken.

fileicon 
Foreldrebrosjyre-Nasjonaleprover-2014-bm-nn.pdf

 

 

Endret dag for leksehjelp på 4. trinn
Publisert: 27.08.2014 skrevet av: Renate Barka

En oppmerksom mor tipset meg om at det var en feil i påmeldingsskjemaet for 4. trinn. Dagene for leksehjelp på dette trinnet blir mandag 1300-1345 og tirsdag 1300-1345. Det er supert hvis de som har meldt på leksehjelp på 4. trinn sender inn ny påmelding. Beklager dette!

Leksehjelp for 3. og 4. trinn fra uke 36
Publisert: 26.08.2014 skrevet av: Renate Barka

Vi starter opp med leksehjelp for 3. og 4. trinn fra uke 36 (1. september). Skjemaet ligger nå tilgjengelig på hjemmesiden, og kan brukes både til påmelding og avmelding.

NB! Dersom barnet er påmeldt, må det være på leksehjelpen tiden ut. Dersom det ikke skal være på leksehjelp en dag, må dere skrive beskjed i meldeboka om dette.

 
 
.