topLogoSpacer
 

Kvaleberg skole

0.  1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Flott FN samling på Kvaleberg skole
Publisert: 24.10.2014 skrevet av: Skolens ledelse

Elevene på 4.trinn hadde en stemningsfull FN samling i dag for resten av skolen. Elevene sang og ga sine medelever nyttig fakta om FN og barns rettigheter. Bilder fra samlingen kan du se her.

 

Har du barn som skal begynne på skolen til høsten?
Publisert: 06.10.2014 skrevet av: Skolens ledelse

 Da kan det være lurt allerede nå å orientere seg om hva som skjer fram mot skolestart.

I heftet SNART SKOLESTART som ligger i venstremenyen finner dere nyttig informasjon om blant annet inntaksprosesser, nærskole, foreldresamarbeid, rettigheter og plikter for nye skolestartere. Skolen har sendt ut registreringsskjema for nye skolestartere pr post. Det tas utgangspunkt i Folkeregisteret for barn født i 2009, nærskole og definerte skolegrenser.

Vi viser til heftet SNART SKOLESTART. her finner du mye god informasjon om hva det innebærer å ha skoleelev i Stavangerskolen.

Refleksvest eller refleks
Publisert: 14.10.2014 skrevet av: Skolens ledelse

Høsten har kommet og det har blitt mørkere.

Husk at barna blir mer synlige i trafikken med refleksvest eller annen refleks. 

Gjenglemte klær
Publisert: 29.09.2014 skrevet av: Skolens ledelse

Opprydding av skolen før høstferien.

Det nærmer seg raskt høstferie og vi oppfordrer alle til å ta en tur innom skolen for å sjekke kurvene for gjenglemt tøy. Det er både jakker, bukser og regntøy som ligger her. Det som ikke er hentet før høstferien vil bli sendt til Fretex.

Elevene vil få med seg klær hjem før ferien. Vi sender hjem klær for å få til en skikkelig opprydding og vasking.

Vi ønsker dere alle en riktig god høstferie!

SKOLEVEI
Publisert: 22.09.2014 skrevet av: Skolens ledelse

 

Skolevei

Barn som går eller sykler til skolen får trafikkerfaring, frisk luft og fysisk aktivitet som gir en god start på skoledagen.

 Velg den tryggeste veien når dere går til og fra skolen. Noen steder kan stier, gårdsveier eller lignende være tryggere å gå, selv om skoleveien kan bli litt lengre.

Hvis du må kjøre bil, vurder om du kan stoppe et stykke unna skolen slik at barnet kan gå det siste stykket alene eller sammen med andre. Trafikken rundt skolen er ofte kaotisk ved skolestart og skoleslutt. Jo flere som kjører, dess flere uoversiktlige og farlige situasjoner blir det for elevene.

Se flere forsideartikler >>

 
 
.