topLogoSpacer
 

Kvaleberg skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

God påske
Publisert: 07.04.2014 skrevet av: Skolens ledelse

 

Vi ønsker dere alle en riktig god påskeferie!

Påskeferien varer fra 14.04 - 22.04.2014!

SFO er stengt tirsdag 22. april. Første skoledag etter påske er onsdag 23. april.  Det blir en helt vanlig skoledag denne onsdagen.

Det ryddes opp i gjenglemte klær før alle ferier. Klærne legges tilside i 3 uker før de sendes til Fretex.

Storforeldremøte
Publisert: 18.03.2014 skrevet av: Skolens ledelse

Minner om storforeldremøte onsdag 19. mars kl.19.00 i gymsalen. Kim Odland ved Lenden skole og ressursenter vil da holde foredrag om temaet "spilles det mye hjemme".

Vi vil oppfordre alle foreldre og foresatte å delta på dette foredraget.

Nedenfor følger en foreldreveiledning til temaet "spilles det mye hjemme".

fileicon 
Spilles det mye hjemme.docx

 

 Håper å se dere på storforeldremøte.

Foreldreundersøkelsen 2013
Publisert: 04-03-2014 skrevet av: Skolens ledelse

Resultatene fra foreldreundersøkelsen på 3. og 6.trinn er klar. Undersøkelsen som ble benyttet dette skoleåret er ny, og resultatene kan således ikke sammenlignes med tidligere års undersøkelser. Resultatene viser at skolen ligger så å si på gjennomsnittet med øvrige skoler i Stavanger og i landet forøvrig.  

 picture

Nedenfor finnes ytterligere informasjon og tallmateriell fra foreldreundersøkelsen.

Trivselslederkurs
Publisert: 21-02-2014 skrevet av: Skolens ledelse

Onsdag 19.februar ble det arrangert trivselslederkurs i Hundvåghallen for en rekke barneskoler i Stavanger. En skole blir valgt ut til å være vertskapsskole der det er elevene ved vertskapsskolen som lærer opp andre elever til å bli trivselsledere.

Kvaleberg skole var denne gang vertskapskole. Elevene gledet seg stort til å lære opp andre elever fra forskjellige barneskoler i Stavanger. Hele dagen gikk med til ulike aktiviteter og elevene fikk strålende tilbakemeldinger fra de andre skolene.

Se bilder fra trivselslederkurset.

Hvem tar gull i "Årets bok"?
Publisert: 14-02-2014 skrevet av: Bibliotekarene

12 bøker står på startstreken i «Årets Bok».  Elevene sitter i juryen – elevene bestemmer hvilke bøker som skal stå på seierspallen når lesekonkurransen er over.

Lærerne på 1. og 2. trinn leser bøker høyt i klassen, og elevene skriver poeng.  På fredag samlet Pernille og Sylvelin  3. – 7. trinn i gymsalen, og fortalte om de nominerte bøkene.

Nå er det bare å komme seg til biblioteket, skaffe seg eg bok og gå i gang med lesinga. Husk å notere poeng – i mai skal vinneren kåres!

picture
 

Se flere forside artikler >>

 
 
.