topLogoSpacer
 

Kristianslyst skole

8.  9.  10.  

Framdrift på byggeprosessen
Publisert: 21-08-2014 skrevet av: rektor

 Vi er strålende fornøyd med nybygget vårt, og i løpet av de siste dagene når elevene har vært innom for å hente bøker, får vi også positiv tilbakemelding fra dem. Noen blir lenge i bygningen og vandrer omkring og ser.

Innvendig gjenstår nå noe utpakking og mye systematisering. Litt "flikking" og kontroll foregår også, men stort sett er vi ferdige.

Det gamle bygget står enda, men det er mindre og mindre igjen av det. Rivingen har pågått innvendig, og nå står nesten bare skallet igjen.

I uke 39 starter rivingen av selve bygget. Det er stipulert å være ferdig i løpet av oktober.

Uteområdene er nesten ferdige på de sidene av skolen som vender mot Skolevollen og mot Steinerskolen. Resten av uteområdene mellom Hetalndshallen og skolen og på østsiden er stipulert ferdig i november 2014.

Nytt om streik og streikeavslutning - oppdatert 20.august
Publisert: 20-08-2014 skrevet av: Rektor

I går ga nyhetsbildet oss inntrykk av at lærerstreiken kunne bli avblåst når som helst.

Alls spekulasjoner om når og hvordan vil forbli spekulasjoner. Likevel skjønner vi som er her på skolen, at det er behov for informasjon.

Her er det vi vet;

9a,9b og 9c som har noen ikke-streikende lærere er på skolen 20.august. 9b og 9c vil fortsette og gå etter komprimert plan også dersom streiken fortsetter. Timeplan ligger som dokument på klassens hjemmeside.

Når streiken er avblåst, må vi ha 1dag til å gjennomgå brannevakuering og alarmrutiner med alle lærerne. De må også få pakke ut flyttelasset sitt. Dety betyr at elevene på Kristianslyst skole vil få en dag ekstra hjemme etter at streik er avblåst. Det er slik at vi kan ivareta elevenes sikkerhet på en god måte.

Foreldremøtet for 8.trinn, 25.august kl 1800, går som planlagt uansett om det streikes eller ikke. Velkommen.

Skolens bibliotek og kontor er åpent mellom 0830 og 1500 som vanlig.

Nok en gang beklager vi de ulempene dere har som følge av streik.

 

Elevrådet ved Kristianslyst skole, 2013/2014
Publisert: 14.09.2012 skrevet av: Elevrådskontakt. Heidi M. Lenes

Elevrådet består av representanter fra alle klassene. Disse er tillitsvalgte, TV. Det vil si at klassen stoler på denne personen, og tror hun/han vil gjøre en god jobb som representant for klassen i elevrådet. Elevrådet består derfor av en fra hver klasse, men der finnes også noen som har andre oppgaver/stillinger, f.eks medlemmer av skolens driftsstyre og miljøutvalg, og medlemmer av Ungdommens bystyre.

Møteplan, referater og oversikt over valgte verv finner du på elevrådssiden.

Foresatte til våre nye elever - Informasjonsmøte onsdag 2.april
Publisert: 28.03.2014 skrevet av: Ledelsen

Vi har besøkt 7.klassene på Vaulen og Kvaleberg og snakket om overgangen fra barneskolen til Kristianslyst skole. De er forventningsfulle og hadde mange spørsmål. Vi gleder oss til å ta imot de nye klassene i vårt nye bygg tirsdag 10. juni.

Minner alle foresatte til våre nye elever om onsdag 2. april, kl 18. Vi samles i skolens auditorium (det gamle bygget).

HER ER PRESENTASJONEN FRA DETTE MØTET;

fileicon 
2014_foreldremte_2.april_nye 8.trinn.ppt

 
 
.