Publisert: 08. mai 2024 | Sist endret: 08. mai 2024 | Forfatter: Oddbjørn Egeland

Informasjon om førskoledagen 31. mai

Nå er det kort tid igjen til førskoledagen. Vi gleder oss til å treffe deg som skal begynne på skolen. Dette året ser det ut til å bli 37 barn som skal begynne på Kringsjå skole. Du kommer til å bli godt kjent med de andre elevene på trinnet og de voksne som skal jobbe der.

Kontaktlærerne heter Kirsti B. Atter og Henrik Ringereide. Trinnarealet til 1. trinn ligger på plan 2, med utsikt til lekeplassen. For å komme inn i basen går man gjennom garderoben ved inngang B. 

Førskoledagen starter i skolens amfi. Rommet ligger rett innenfor den store vindusflaten ved hovedinngangen. Denne ser du rett mot når du kommer til skolen. Vi starter med at rektor ønsker velkommen og presenterer de voksne på skolen. Etterpå leser han opp navnene til alle barna. Når du hører ditt navn, så kan du komme og stille deg på rekke sammen med de andre barna.

1. trinn går sammen til trinnarealet når alle navn er ropt opp. Der blir det en kort skoletime, og så får barna skolemelk og bolle. Mamma og/eller pappa venter i amfiet, der de blir kjent med de andre voksne og får litt informasjon om skolen. Vi avslutter førskoledagen med at 1. trinn går tilbake til amfiet. Der skal fadderklassen synge en sang for oss.

Det skal velges to foreldrerepresentanter, helst en mamma og en pappa. Vi håper at noen ringer skolen på telefon 38006060 og melder seg i forkant, slik at vi kan presentere dette for foreldregruppa på førskoledagen. Husk at vi også må ha beskjed dersom dere ikke kan komme. 

Følger du denne lenken så får du en liten omvisning av en elev på Kringsjå skole: bit.ly/skolestarter