topLogoSpacer
 
 

Kampen skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

INTERNASJONAL DAG 8.MAI
Publisert: 23.04.2014 skrevet av: Berit Lie

Velkommen til internasjonal dag 8.mai fra kl 16.30-18.30

picture
 

Kampen skole og den Franske skolen samarbeider om den årlige internasjonale dagen. Dette er en inkluderende dag der alle elevene bidrar til fellesskapet og samler inn penger til Hei verden sitt prosjekt i Peru. 

I tiden før selve dagen blir elevene kjent med Peru og prosjektet som Hei verden har der. 

 

Fiks Ferigge Ferie
Publisert: 22-04-2014 skrevet av: Anne K. D. Grytten

Arrangørene av Fiks Ferigge Ferie melder om en jevn påmeldingsstrøm til ferietilbudet, men minner om at søknadsfristen som er satt til 5. mai nærmer seg raskt.

Mer informasjon om ferietilbudet kan leses via denne lenken: Fiks Ferigge Ferie. Arrangørene nevner også at det er mulig å søke om friplass via "Ungdom & fritid", Stavanger kommune.

Engasjement og glede!
Publisert: 10.04.2014 skrevet av: Mariann Halvorsen

Ca. 3000 mennesker har hatt gleden av å se elever opptre i Zetlitzsalen! Skolene i Stavanger har lykkes med at elever har fått oppleve, arbeide med og utøve ulike former for kunst og kultur.

Elever har vist variert musikk, folkedans og gamle sangleker. De har også vært konferansierer med topp teknikk både av lyd og lys. En kjekk opplevelse for både stor og små.

Nettbasert ukeplan
Publisert: 07-04-2014 skrevet av: Anne K. D. Grytten

Driftsstyret godkjente i møte, 26.03.14, at skolen skal gjennomføre et forsøk med nettbasert ukeplan for elever på 5.-7.trinn fra påskeferiens slutt og fram til sommerferien.

Dersom elever har problemer med å lese ukeplanen via nettet, kan foresatte henvende seg til barnets kontaktlærer og be om å få utlevert ukeplanen i papirutgave.

Under evalueringen vil skolen vurdere om forsøket skal bli en permanent ordning for elever på 5.-7.trinn fra og med neste skoleår.

Backstreet team gikk helt til topps i håndballturneringen
Publisert: 01-04-2014 skrevet av: Anne Grytten

picture
 

Kampen SFO har deltatt i en håndballturnering hvor elevene konkurrerte mot elever fra Jåtten og Vaulen SFO.

Kampen SFO stilte med 5 lag bestående av jenter og gutter fra 1. til 4.trinn. Lagene hadde forberedt seg godt med ukentlige treningsøkter i ukene i forkant. Det gav resultater. Alle lagene gjorde en kjempeflott innsats.

Backstreet team bestående av jenter og gutter fra 3. og 4.trinn gjorde det aller best, de gikk helt til topps i turneringen og fikk med seg vandrepokalen hjem til Kampen.

Bildene er tatt fra premieutdelingen.

Se flere forside artikler >>

 
 
.