topLogoSpacer
 
 

Kampen skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Engasjement og glede!
Publisert: 10.04.2014 skrevet av: Mariann Halvorsen

Ca. 3000 mennesker har hatt gleden av å se elever opptre i Zetlitzsalen! Skolene i Stavanger har lykkes med at elever har fått oppleve, arbeide med og utøve ulike former for kunst og kultur.

Elever har vist variert musikk, folkedans og gamle sangleker. De har også vært konferansierer med topp teknikk både av lyd og lys. En kjekk opplevelse for både stor og små.

Nettbasert ukeplan
Publisert: 07-04-2014 skrevet av: Anne K. D. Grytten

Driftsstyret godkjente i møte, 26.03.14, at skolen skal gjennomføre et forsøk med nettbasert ukeplan for elever på 5.-7.trinn fra påskeferiens slutt og fram til sommerferien.

Dersom elever har problemer med å lese ukeplanen via nettet, kan foresatte henvende seg til barnets kontaktlærer og be om å få utlevert ukeplanen i papirutgave.

Under evalueringen vil skolen vurdere om forsøket skal bli en permanent ordning for elever på 5.-7.trinn fra og med neste skoleår.

Backstreet team gikk helt til topps i håndballturneringen
Publisert: 01-04-2014 skrevet av: Anne Grytten

picture
 

Kampen SFO har deltatt i en håndballturnering hvor elevene konkurrerte mot elever fra Jåtten og Vaulen SFO.

Kampen SFO stilte med 5 lag bestående av jenter og gutter fra 1. til 4.trinn. Lagene hadde forberedt seg godt med ukentlige treningsøkter i ukene i forkant. Det gav resultater. Alle lagene gjorde en kjempeflott innsats.

Backstreet team bestående av jenter og gutter fra 3. og 4.trinn gjorde det aller best, de gikk helt til topps i turneringen og fikk med seg vandrepokalen hjem til Kampen.

Bildene er tatt fra premieutdelingen.

Kan elevene bruke sparkesykkel, rullebrett eller rulleskøyter til og fra skolen?
Publisert: 27-03-2014 skrevet av: Anne K. D. Grytten

Skolen har fått flere henvendelser fra elever der de spør om det er lov til å bruke sparkesykkel, rullebrett eller rulleskøyter til og fra skolen. 

I følge skolens "Regler og rutiner" har ikke elevene lov til å bruke disse "framkomstmidlene" til og fra skolen.

Skolen minner om at elevene kan begynne å sykle til og fra skolen når de begynner på 5.trinn. Sykkelen skal være i forskriftsmessig stand, og det er påbudt å bruke hjelm.

Vinnerne av årets reflekskonkurranse er kåret
Publisert: 11.03.2014 skrevet av: Anne Grytten

Trafikkgruppen i FAU har kåret vinnerne av årets reflekskonkurranse. Vinnerne er 4B, 5B og 7A. Klassene fikk diplom, kake og pengepremie. Gratulerer!

Se flere forside artikler >>

 
 
.