Meny
Velg seksjon Forside
Ordfører Askelandsgate 11 4020 Stavanger
Telefon: 51 91 42 30 Send oss e-post Redaktør: Arne Kristian Espedal
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

16.-18.februar arrangerer Forus & Gausel IL Håndball "Gjensidige håndballskole" for barn mellom 7-13 år.


I dag fikk 1a en annerledes turdag!

I ly av mørke kravler det frem de mest skrekkoppjagende skikkelser: sultne varulver, blodtørstige vampyrer og skumle gjenferd. Elevene blir tatt med inn i den mørke delen av folketroen. Her råder både skrekk, spenning og mystikk, men historiene er også ispedd litt humor, litt kjærlighet og selvfølgelig eventyrlig livsvisdom.

 


Driftsstyret kalles inn til møte mandag 2. februar. Les mer HER

Foreldre på 1. trinn får et unikt tilbud. "De utrolige årene" er et foreldrekurs. Få plasser. Første mann til mølla. LES MER HER

Takk igjen til 4A som har dekorert veggtavlene i vestibylen med herlige, uttrykksfulle pingviner.

Ny refleks-vest-konkurranse startet første skoledag i 2015. Det er duket for knallhard konkurranse om nye kinobilletter. Konkurransen går fram til vinterferien.

Elevene på Jåtten skole bruker refleks-vest på vei til skolen. I høst brukte så mange som 96,6 prosent av elevene refleks-vest. Det er imponerende og unikt! Vi oppfordrer også til å bruke vest på vei hjem og til/fra fritidsaktiviteter og at foreldre også tar på seg refleks-vesten.

Det var 4b og 6c som stakk av med seieren i høstens refleks-vest konkurranse. Etter knivskarp konkurranse måtte desimaltall tas i bruk for å finne vinnerne.

 


Nå er resultatene fra foreldreundersøkelsen i SFO i Stavanger kommune klar. Jåtten SFO kommer svært godt ut av undersøkelsen som ble gjennomført i november. Jåtten SFO befester seg som en av de beste skolefritidsordningene i Stavanger kommune.

Har du bestilt skolemelk kun for høsthalvåret, men ønsker at barnet ditt skal få skolemelk resten av året?

Jåtten skole sine resultater på Nasjonale prøver er nå offentliggjort. Dette gjelder både 5. trinn og 8. trinn. Les mer om resultatene på 5. trinn sine sider, HER, eller se alle resultatene i venstre-menyen, Skolens resultater.  Skoleporten.no har også offentliggjort resultatene og her vil en finne informasjon og tolking av tabellene og tallene, klikk HER