topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 

Hundvåg skole

SFO  1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

Ta følge på skoleveien.
Publisert: 30.09.2014 skrevet av: Rektor

Skolen har fått informasjon om at en voksen person henvender seg til barn på skoleveien og tilbyr tyggis. På skolen har ansatte snakket med elevene om dette, og skolen anbefaler at elevene tar følge på skoleveien og ikke tar imot godteri fra ukjente voksne.

HVA GJØR VI I HØSTFERIEN
Publisert: 29.09.2014 skrevet av: SFO - leder

picture
 
fileicon 
høstferien 2014.doc

U-h-u
Publisert: 26.09.2014 skrevet av: Anita

Denne uken har vi lært bokstaven U og da passet det veldig godt å lage ugler. Det ble en fargerik flokk med fugler, og en gjeng fornøyde unger.

picture
 

 

Kunstprosjekt om Lollo og dragen.
Publisert: 24.09.2014 skrevet av: Lærerne på 4.trinn

picture
 

I kunst og håndverk har elevene malt drager. Dragen skulle være i ulike blå nyanser. Til øynene og flammene kunne de kunne bruke litt gult for å gjøre dragene litt nifsere.

Rognebær er gode - til å telle med!
Publisert: 24.09.2014 skrevet av: Kontaktlærerne 1. trinn

picture
 

 

På uteskole denne uka gikk vi til Loen for der visste vi at det var mye rognebær. I matematikk øver vi på telling og mengder så da brukte vi rognebærene til en oppgave om det. Alle fikk en liten tynn ståltråd og fant seg noen rognebær. Så tredde på så mange de ville, men ikke mer enn 20. På bakken la lærerne små trebrikker med tallene fra 1 til 20. Elevene la de ferdige bærlenkene på riktig tall. Veldig mange kunne kjenne igjen tall helt opp til 20 og alle klarte å lage en mengde som passet til et tall de kunne. I tillegg fikk vi god tid til å leke, klatre i trær, skli på gresset, spise søte villplommer og hygge oss i spisetiden. Trykk på les mer og se flere bilder fra dagen vår.

picture
 

Se flere forside artikler >>

 
 
.