topLogoSpacer
 

Hafrsfjord skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

Aspirantopptak i korpset
Publisert: 02-09-2014 skrevet av: Ledelsen

fileicon 
opptak hsten 2014.pdf

Har ditt barn lyst til å spille i korpset vårt?
Nå er det tid for opptak av nye aspiranter. Elever på 3. og 4. trinn får besøk i klassene med informasjon på fredag, men elever fra høyere trinn kan også melde seg inn. Du finner informasjon om hvordan du kan melde deg som aspirant ved å klikke på vedlagt lenke.

 

 

Leksehjelp for 5. - 7. trinn
Publisert: 01-09-2014 skrevet av: Ledelsen

fileicon 
Info 2014 til 5. - 7. trinn.doc

Leksehjelp for 5. - 7. trinn gis mandag og tirsdag, umiddelbart etter undervisning. Elevene får tilbud om 30 minutter leksehjelp med veiledning fra lærer.

Tilbudet er frivillig og det forventes at elever som deltar arbeider konsentrert med lekser.

Skolen anbefaler at elever som trenger hjelp med lekser benytter seg av tilbudet.

 

"Bli med"
Publisert: 29.08.2014 skrevet av: Ledelsen

picture
 

på fellessamling på fredagene- ukens høydepunkt! Det er fantastisk å se hvordan klassene kommer inn, stille og rolig og setter seg ned på sine faste plasser.

I dag stillte Kathrine, bibliotekaren vår, og fire elever opp på Fellessen og gav anbefalinger på kjekke bøker. Disse bøkene blir satt opp i stativet på biblioteket under anbefalinger. Kathrine blåste også i gang en lesekonkurranse der det gjelder å skrive bokanbefalinger. Kathrine trekker ut en vinner på 1.-4. og 5.-7. en gang i måneden. Så nå er det bare til å sette seg i sofakroken med en god bok.

Vinnerne av sjirafftegningene ble trukket fram på scenen, og det var Tiril i 1B, Mia i 6A og Kaisa i 6B. Det var noen flotte, fargerike og sjarmerende sjirafftegninger.

picture
 

Første fellessamling i nytt skoleår
Publisert: 22.08.2014 skrevet av: Ledelsen

Fantastisk kjekt å være samlet på Fellessen igjen etter en lang sommerferie. På tross av litt tekniske problemer, dro vi igang med flerstemmig sang. Herlig å høre sangen runge i salen.

Nå venter vi i spenning til neste fredag, for da får vi vite hvem som vinner girafftegnekonkurransen for dette året. Sjiraffene skal få pryde ukas holdningsmål.

Neste ukes holdningsmål er: Jeg bruker ja-regelen

Ha en fortreffelig fin uke!

Leksehjelp
Publisert: 17-08-2014 skrevet av: Ledelsen

fileicon 
pmelding og info 2014.doc

Endringer i opplæringsloven som får konsekvenser for våre elever, er at leksehjelp kan fordeles fritt på 1.–10. årstrinn.

Les andre endringer i opplæringsloven her:
http://www.udir.no/Lareplaner/Aktuelt/Hva-er-nytt-for-skolearet-2014-2015/

Konsekvenser for elevene på Hafrfjord skole, er at vi gir behovsprøvd leksehjelp for elevene fra 3. til og med 7. trinn, i perioder eller gjennom hele året. Tilbudet gis mandag og tirsdag umiddelbart etter at undervisningen for dagen er avsluttet. Øktene varer i 30 minutter. Leksehjelpen gis av lærer og/eller assistent. Lærerne avgjør sammen med skolens ressursteam hvilke elever som får tilbud om leksehjelp.

I tillegg får alle elevene på 2. trinn tilbud om leksehjelp hver mandag og tirsdag  fra kl.13.00 - 13.30. De som ikke ønsker leksehjelp kan gå direkte til SFO, eller hjem kl. 13.00. 

2. trinn finner påmeldingsskjema som vedlegg på denne siden.

Se flere forside artikler >>

 
 
.