Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Madlasandnes 11 4045 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 21 10 Send oss e-post Redaktør: Rektor Sigfrid Underbakke
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Dagen ble startet som vanlig med fellessamling, der Zambia stod i fokus. Resten av dagen gikk med til aktiviteter i klasserommene. Fantastisk god stemning og mange kjekke aktiviteter. Samlet sett så har skolen samlet inn rundt 30000 kroner som skal gå til skoleprosjekter i Zambia.

Oppvekst og levekår service i Stavanger kommune ønsker søknader om friplass/moderasjon for SFO inn i mai/juni. Søknader som allerede er blitt sendt vil bli tilbakemeldt, og dere vil bli bedt om å søke i mai/juni med ny dokumentasjon. Grunnen til dette er at Oppvekst og levekår ønsker dokumentasjon av inntekter lengst opp til perioden søknaden gjelder for. Det må søkes om friplass/moderasjon hvert år. 


I dag markerte vi at samene har sin egen dag på slutten av samlingen. Rektor kom inn med flagget, vi snakket om dagen og hørte en flott joik. I Norge bor det samer over hele landet, og de fleste bor i nord.

 


Informasjon om sommerens tilbud.

Gjenglemt tøy er lagt frem på fellessen, og blir liggende der fram til torsdag 5.2. klokka 15.00.

Hvis du har unger i SFO, ta en kikk i gjenglemt kassene på avdelingene.


Fra trivselsleder til Bli med- leder

Jeg vet hva jeg er flink til er neste ukes holdningsmål, og elevene våre her på Hafrsfjord kan i alle fall si at de er flinke til å synge. I dag, på fellessen, rocka vi helgen inn med "LIvin' on a prayer", og Sigvart Dagsland sin sang "De umulige" begynner virkelig å sitte. Vi gleder oss til neste fredag.

Ønsker alle en finfin helg!


Kjempestemning på fellessen i dag, og helgen ble sunget inn med "Livin' on a prayer."

Neste ukes holdning: Jeg vet hva jeg er flink til.

Ha en riktig god helg!


I disse influensatider vil vi bare minne om 48 timers regelen. Har eleven vært hjemme på grunn av oppkast og diare,  bør de ikke sendes til skolen igjen før det har gått 48 timer etter at oppkast og diaré har gitt seg.

Resultatene for de nasjonale prøvene på 5. trinn finner dere under fanen Meny og våre resultater.