topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 
 

Godeset skole

SFO  0.  1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

Gratulerer med dagen
Publisert: 14.08.2014 skrevet av: Henning Furu Verstegen

picture
 

Gratulerer med dagen alle nye førsteklassinger og foreldre. Det er en stor dag å begynne på skolen. I dag har vi tatt imot 41 nye førsteklassinger som skal begynne her på Godeset.

Vi har det gøy på sommer-SFO
Publisert: 24-06-2014 skrevet av: Merete

picture
 

På mandag var alle ute i det fine været, det var strålende sol hele dagen! 1. klasse dro på tur til Jåttånuten, mens 2. - 4. klasse hadde fotballturnering.

Nye retningslinjer for elevpermisjoner
Publisert: 12.04.2011 skrevet av: bohl

Rådmannen har utarbeidet nye "Retningslinjer for elevpermisjon og fravær fra pliktig opplæring".

Antallet søknader om permisjon for elever har de siste årene vist en jevn økning. Dette er en bekymringsfull utvikling. De nye retningslinjene har derfor til hensikt å legge til rette for en innstramming av praksis. Retningslinjene er basert på den forståelsen av lovverket som er kommet til uttrykk i brev og uttalelser fra Utdanningsdirektoratet.

Retningslinjene trer i kraft umiddelbart.

Informasjon til foresatte er gitt i Informasjonsbrev " Retningslinjer for elevpermisjon". Informasjonen finnes under Menyen  Elevpermisjoner og i til høyre under Dokument på forsiden.

Det er utarbeidet et nytt skjema om elevpermisjon. Dette finnes under Menyen  Elevpermisjoner. Skjemaet kan også fås ved henvendelse til skolen.

 

 

 
 
.