topLogoSpacer
 

Gautesete skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  8.  9.  10.  SFO  

Fiks ferigge ferie
Publisert: 24.04.2014 skrevet av: Reidun Kristiansen

Info om kommunens flotte fritidstilbud i sommerferien, finner du som en link under "Fritidstilbud" i venstremargen her.  Vær obs på søknadsfrist som er 5. mai kl. 24.00.  Skulle økonomi være et hinder for å søke, ta kontakt med sosialrådgiver Reidun K.

 

Sommersjakk 2014
Publisert: 22-04-2014 skrevet av: Reidun

Sommeren står for tur og det er lurt å fylle lange sommerdager med positivt innhold.

Kanskje lære å spille sjakk?

Sjekk vår side med fritidstilbud. Der vil vi fortløpende legge ut informasjon.

Det store korslaget
Publisert: 10.04.2014 skrevet av: Hilde

Grunnlovsjubileet
Publisert: 06-04-2014 skrevet av: Knut K.

På Gautesete skole markeres Grunnlovsjubileet på flere måter. Vi skal jobbe med temaet i klassene ved at alle elever og voksne skal delta i å lage et stort flagg. Det skal gjøres ved at alle får et tegneark på 5x5 cm som de skal tegne på i en gitt farge. Alle bitene skal settes sammen til det norske flagget. Vi er spente på resultatet !

Vi skal også lære den nye festsangen som er laget til jubileet. Det går et festtog gjennom landet. Den blir kjekk å høre i årets 17. maitog. Sangen finnes her om du vil høre den :

http://www.nrk.no/17mai/her-er-norges-nye-jubileumssang-1.11025282

Feiringen stopper ikke her. Det skal jobbes videre i klassene med temaet slik at alle skal bli kjent med grunnloven og 200-årsfeiringen av denne.

Her er Teknolab-en vår! Du kan se og prøve den torsdag 13/3 kl. 18:00
Publisert: 20-02-2014 skrevet av: Teknolabgruppa

picture
 

Nå er endelig teknolab-en på plass!

Vi i teknolabgruppa har brukt noen kvelder på å bli kjent med settene og fått prøve oss på noen av mulighetene.  Dette har vært så moro at vi må dele gleden med dere.  

Vi har derfor lyst til å invitere dere foreldre med elever som har lyst til å se og prøve teknolaben.  Det blir åpent naturfagrom på Gautesete skole torsdag 13 mars.  

picture
 

Planen er å starte opp med kveldsaktiviter, og da trenger vi noen engasjerte voksne til å være med.  Hvis du har lyst til å være med, ta kontakt med Atle Løvdal på tlf. 48128170, eller atle.lovdal@gmail.com.

Vi sender ut ranselpost en uke i forveien.  Håper vi sees! 

Hilsen Teknolabgruppa i Gautesete FAU

 

picture
 
picture
 

 

Se flere forside artikler >>

 
 
.