topLogoSpacer
 

Eiganes skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

Skolens uteområde
Publisert: 17.12.2014 skrevet av: Ledelsen

Det er veldig mørkt ute på skolens område. Dette har sammenheng med paviljongene som ble revet. Skolen har bedt Stavanger Eiendom se på alternative løsninger for å få opp nytt lys i de mørkeste delene av skolegården.

Samtidig ser vi at det er problem med vanngroper rundt modulene. Der må det fylles på mer grus eller asfalteres. Dette er sendt videre til prosjektledelsen.

I tillegg til dette jobber skolens ledelse også med Stavanger Eiendom for å få på plass en ny ringeklokke ned mot Kunsten. Dette er også et behov etter paviljongene ble revet.

 

Teknolabben
Publisert: 16.12.2014 skrevet av: Kristin Torp

 

Hipp hurra!
Teknolabben har vært så heldige å få en pengegave fra Capricorn Norge AS. Sjekk «takk for gaven-videoen» som ligger under fanen Teknolabben.

Torsdag 18. Desember er siste dag før jul. Vi inviterer foresatte til å komme og se hva vi har lært i høst.

Vil også med dette ønske en riktig God Jul og velkommen igjen når skolen begynner.

Julegudstjeneste
Publisert: 16-12-2014 skrevet av: Ledelsen

picture
 
 
 
 Elever fra 3. klassetrinn

 Fredag 12. desember hadde Eiganes skole julegudstjeneste i domkirken.

Som før er det tredje klassetrinn som sørger for julespill,korsang, tenning av lys m.m.  De var så utrolig flinke. Takk til både lærere og elever! 

Nasjonale prøver
Publisert: 10-12-2014 skrevet av: Ledelsen

 Resultatet etter nasjonale prøver er nå kommet. Skolen har svært gode resultater, spesielt i regning og engelsk. I lesing må vi bli flinkere å la elevene lese fagtekster, og lære dem ulike lesestrategier.

Resultatene blir lagt ut under Våre resultater i venstremenyen.

Utfordringen er å få færrest elever på mestringsnivå 1, og flest elever på mestringsnivå 3. Det viktigste er likevel å hjelpe hver elev til å utvikle sitt potensiale. Det er fortsatt slik i skolen at mye viktig  lærdom ikke kan måles.

Notat til lavTOXrapport
Publisert: 01-12-2014 skrevet av: Ledelsen

 Skolen har mottatt lavTOX-rapport om inneklima i hovedbygget.

Utdrag fra rapporten: De nye målingene har vist at gulvkonstruksjonen nå er tilfredsstillende med unntak av målepunkt 20, hvor avlest verdi er over kritisk fukttilstand, så vidt det er.

Se flere forsideartikler >>

 
 
.