5. trinn
1

topLogoSpacer
 

Madlavoll skole - 5. trinn

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  MIO  SFO  
Du er her: 5. trinn

Nasjonale prøver 2013
Publisert: 22.01.2014 skrevet av: Jone Selvikvåg

5.trinn gjennomførte høsten 2013 de nasjonale prøvene i lesing, regning og engelsk. Resultatene på disse prøvene ligger på snittet for Norge og Rogaland, og rett under snittet for Stavanger kommune.

I høyremargen under "Våre resultater" finner dere en grafisk framstilling av årets resultater.

  Madlavoll Stavanger Rogaland Nasjonalt
Snitt Lesing 5.tr.  1,9 2,0 1,9 2,0
Snitt Engelsk 5.tr. 2,0 2,1 2,0 2,0
Snitt Regning 5.tr. 2,0 2,1 2,0 2,0

Elevene på 5.trinn er delt inn i tre nivå (nivå 1 er svakest, nivå 3 er høyest). Lærerne har i utviklingssamtalene gått gjennom den enkelte elev sine resultater. Vi studerer også de samlede resultatene for å se om det må settes inn ekstra tiltak som bedrer elevenes faglige kompetanse på ulike områder.

De elevene som gikk fra Madlavoll til Gosen (8.trinn), har gode resultater på disse prøvene. Det er et klart mål at det samme skal skje videre med de elevene vi avgir til ungdomstrinnet.

Eventyrstund med fadderene
Publisert: 18-12-2013 skrevet av: 1.trinn

Elevene på 5.trinn har laget egne eventyr, og disse ble lest for elevene på 1.trinn. Det var noen utrolig gode eventyr, og de ble lest med innlevelse for grupper av elever som satt som limt fast, og hørte på. Det var en fornøyelse å gå rundt og ta bilder, og se hvor kjekt alle elevene hadde det.

 picture

Stort bidrag til Hei Verden!
Publisert: 13-11-2013 skrevet av: Komiteen

picture
 

I løpet av temauka "Skole for alle i Zambia" har Madlavoll skole klart å samle inn hele 59045 kr! Det er kjempeflott! Under 6. trinn sin storsamling i dag, gav elevrådsrepresentantene Rasmus og Alexandra sjekken til Christine fra Hei Verden!

Tusen takk for god innsats og bidrag. Med dette er Madlavoll skole med på å gi barna i Zambia en bedre fremtid!

 

En flott og lærerik dag på sykkelgården
Publisert: 17.10.2013 skrevet av: Maiken

picture
 

Vi ble kjørt med buss til sykkerlgården ved gamle Tennisland (nå Actionball).

Elevene fikk en god gjennomgang av trafikkregler før de fikk prøvd seg på de forskjellige løypene. Tusen takk til foreldre som var med. Dagen var lærerik og vi håper at dere der hjemme minner barna på å holde trafikkregelene når de er på sykkel og ikke minst HUSK HJELM!